Ofroj pune / Bukëpjekës
589

Përmbajtja

Fashion Avenue & Mercato pjese e Megatek Grup, kerkon te punesoje: Bukëpjekës

Qellimi i pozicionit: Gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
Kryen punët e kërkuara në prodhim
Kryen gatimin në mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit
Kontrollon furrën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit
Bën përgatitjen e produktit sipas recetave

Kualifikimet dhe Aftësitë:
Të kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet
Ruajtja e standardeve të higjenës personale në punë
Aftësi për të punuar në grup
Fleksibilitet me orarin me dy turne

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e më poshtë-përmendura:
- CV të detajuar me e-mail: [email protected]
- ose duke kontaktuar ne numrin e telefonit +355 69 4022 492
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania.