Lektor Adriatiku
931

Përmbajtja

Lektor Adriatiku, bën korrigjimin gjuhësor dhe teknik të temave të diplomës, punimeve,seminarike,librave dhe të teksteve të ndryshme. Për tema të diplomës dhe punime seminarike, vetëm 0.70 cent faqja deri në fund të muajit Dhjetor 2022. Adresa Fushë Kosovë dhe Prishtinë.