Ofroj pune / Specialiste Finance
251

Përmbajtja

Fashion Avenue & Mercato Kerkojne te punesojne :

Specialist Finance

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:Master ne Finance-Kontabilitet.
Eksperiencë pune: Eksperience pune ne pozicione te ngjashme,

Aftësite:

Aftesi shume te mira analitike.
Aftesi per te punuar ne grup,
Aftesi shume te mira komunikuese.
Aftesi per te mbajtur konfidencialitetin ne lidhje me informacionin e kompanise.

Aftesi te tjera:

Njohuri te mira te gjuhes angleze.
Njohuri shume te mira te aplikimeve te Microsoft Office.
Njohuri shume te mira te aplikimeve te programeve te Finances.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV:
1. Me E-mail: [email protected] ose kontaktoni 069 40 22 492
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania