Ofroj pune kamarier/e dhe shankist/e
555

Përmbajtja

Family PARK ofron pune per kamarier, shankiste qe eshte i interesuar me punu si dhe qe ka pak perovoj pune dhe qe e njef edhe shankun per te dite me qite edhe kafe. Duhet te jet i moshes 19 deri 24 vjeç. Lokali eshte nje vend familjar dhe biznes familjar. Kushtet e punes jane 8 ore pune dhe 1 dite pushim. Adresa lagjja Dardani ne Park te lagjes nerdmjet banesave te kalterta ne Prishtine.