Ofroj pune
283

Përmbajtja

Rendezvous Bar ofron pune per shankist/e, kamarier/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informta rreth punes te konatktojne ne numer telfoni, Adresa afer shkollesMillenumi ne Matiqan Prishtine