Shes paisje per sallon
775

Përmbajtja

Shes tavolinen e pune per thonj, nje aspirator per me thith pluhurin, nje Furr UV/lled dhe nje drit/llamp gjat punes me thonj. Te gjitha keto jan të perdorura vetem 1 muaj. Adresa Lipjan.