Shes bicikleten elektrike
664

Përmbajtja

Shes bilcikleten elektrike eshe me bateri dhe eshte e ardhur nga Zvicra, bicikleta eshte me dy motorra dhe ka te kaluara vetem 77 kilometra, bicikleta arrit shpejtesin deri ne 55 km/h, te interesuarit per me shuminformacione rreth bicikletes te kontaktojne ne numer telfoni, çmimi 1.300€.