Ofroj Pune/Mjeshter Suvatimi, Fasade, Knauf, Izolime
836

Përmbajtja

Shala Group Shpk me seli ne Cagllavice-Prishtinë (Veternik), e cila mirret me ndërtmin e shtëpive me celsa ne dore dhe shitjen e tyre, hap 2 vende te lira pune per pozitat: Mjeshter i cili duhet te dije suvatimin: mallter, mase rrafshuese, glet dhe ngjyre, punet me knauf: Leshim i tavaneve, ndarje muri, izolime me stiropor nga jasht dhe fasada. Per te interesuarit kemi pune gjate tere vitit, pa nderprerje, kushtet e mira te punes, dhe pagesa te arsyeshme. Orari 7:00h - 17:00h.