Elektro Servis / Gjilan
399

Përmbajtja

ELEKTRO SERVIS VETEM NE GJILAN
Rregullojm te gjitha paisjet elektro shtepiake si montimin e klimave dhe servisim e klimave, shporeta elektrik, boilera servis dhe montimin, lavatriqe, frigorifera te pijeve dhe te shtepive,
friza, enëlarse, fshisa, aspiratora etj. Vetme ne Gjilan.