Ofroj pune
304

Përmbajtja

Hotel Resataurant Kosova ofron pune per ndihëms kuzhiner te ket njohuri bazike te punes ne kuzhin te jet i sjellshem ne pune dhe komunikues, orari pagesa sipas marrveshjes, paga minimale 700€ e diskutushme ne baze te perforamces ne pune. Te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Shkembi Kavajes ne Durres Shqiperi