Ofroj pune
190

Përmbajtja

Fron caffe ofron pune per 1 shankist/e, me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume inforamta rreth punes te na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa rruga Nazim Gafurri ne Prishtine.