Ofroj pune
461

Përmbajtja

Restaurant Te Shpija ofron pune per kuzhinier/re me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit perme shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Bernic e Eperme Komuna e Prishtines