Edi Home / Dyer & Laminat
415

Përmbajtja

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga Adem Jashari ne Malishev, Info 049626758, 049342271, 048183943