Ofroj pune
237

Përmbajtja

Windor Plast ofron pune per dy puntor ne prodhim dhe montim per Dyer, Dritare dhe Roleta nga Plastika dhe Alumini. Kandidatet duhet te jetn te interesuar per nje profesion dhe nje bashkpunim te mire .
Mosha e preferuara 25-35 vjeç.
Biznesi eshte familjar dhe kandidati ka perparsi kur eshte i martuar apo mbane familje.
Per informta rreth punes, kushteve dhe detajet tjera mund te ju njoftojm permes numrave te telefonit.
Adresa Magjistralja Prishtine-Besian ne Tenezhdoll.
049500592
[email protected]