Ofroj pune / shitese
748

Përmbajtja

Boutique Gjelbrimi ofron pune per punetore/femer shitese, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa rruga Kryesore ne Kastriot/ishobiliq.