Shes 2 Trotinetat Hoodax
659

Përmbajtja

Shes 2 Trotinet elektrik, trotinet kane fuqi nga 2 X 2800W=5600W. Trotinetat skane problem per ngjitje ne lartesi, trotinet arrijn shpejtesin deri 100 klm ne ore. Gomat i kane me ajer pra skan nevoj me i fry dhe vijne me dy çelsa, bateria eshte 60V 21Amp, po ashtu i kan 4 armotizera qka jane me te sigurt gjate vozitjes. Çmimi per njerin skoter eshte 800€