Shes makineri per dyer dhe dritare
470

Përmbajtja

Shes makinen per dyer dhe dritare salduese, 4 kokeshe dhe CNC pastruese dhe Makina per larjen e xhamave dhe LOW-E (lavatriqe). Per me shum informata shets na kontaktoni ne numer telfoni