Jap me qira lokalin/ordinancen 60m2 kati perdhes / Prishtine
399

Përmbajtja

Jap me qira lokalin/ordinancen 60m2 kati perdhes hyrja nga sheshi Nene Terazë, përballë ministrisë për Rini, kulturë dhe sport ne qender te Prishtines. Lokali/oradinanca funksionon që nga viti 2001, në të njejtin lokacion. Ordinanca është e licensuar deri në vitin 2028, me sistem të kamerave dhe alarmit, me kushte shumë të mira për afarizëm, ordinanca posedon:

- Dy ordinanca me nga një poltron.
- Pritore e përbashkët.
- Dy banja, për pacientë dhe personel.
- Një zyrë.
- Korridor që i lidh dy ordinancat.
- Depozit uji 400l.
Çmimi: 800€ pa invertar
Çmimi: 1.000€ me te gjitha pajisjet