Ofroj pune / Kroaci
146

Përmbajtja

Pizzeria Gajo ofron pune per ndihmes kuzhinjer femer ose mashkull, kamarier femer ose mashkull.

Kushtet e punes jane:

- Per poziten kamarier duhet te ken pervoj pune dhe njohja e gjuhes Kroate ose Angleze.
- Pizzeria Gajo siguron VIZEN, fjetjen, ushqimin dhe pagesen/pagen.
- Te intersuarit per me shum infomacione rreth punes te kontaktojne ne numra telfoni.

Adresa Rruga Kustroscina 2G, Preko, Zadar Kroaci.
Info: +383 49 343 378 ose +389 71 610 772