Kerkoj pune
2378

Përmbajtja

Kerkoj pune sapo kam perfunduar fakultetin e gjuhes Angleze dhe jam e interesuar per pune. Jam shume komunikative dhe e motivuar per te dhene me te miren nga vetja.