Kerkoj pune
2005

Përmbajtja

Ofroj mësim privat për nxënesit parashkollor deri tek nxënesit e nivelit të ulët fillor , orari do jetë sipas arrëveshjes , mësimi mund te mbahet në shtëpitë e juaja dhe paga do jetë me marrëveshje Kam eksperiencë pune në këtë drejtim , sidomos për sqarime ne detyrat e matematikës si dhe perforcime te njohurive në gjuhen angleze..