Kerkoj pune
2767

Përmbajtja

Kerkoj pune si mesimdhenes i gjuhes Angleze, kam perfunduar studimet ne Universitetin e Prishtines "Hasan Prishtina" Fakulteti Filologjik, departamenti Gjuhe dhe Letersi Angleze. Kam pervoje pune dhe jam i afte te punoj me te gjitha moshat, si ne grupe po ashtu edhe ne menyre individuale.