Shes 9.72 ari trauall ne Bërnicë të Epërme Komuna e Prishtines
3078

Përmbajtja

Shes 9.72 ari trauall ne Bërnicë të Epërme Komuna e Prishtines trualli eshte i nadre ne dy troje të ngjituar njëra (5.16 ari) dhe tjetra (4.56 ari). Çmimi 6.000 euro/ari, vendi eshte i përshtatshme për ndërtim të villës.