Ofroj pune / DIZAJNER
2265

Përmbajtja

Shtepia e mobileve "MOBIN" ofron pune per DIZAJNER:
- Kushtet:
* TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA NË PROGRAME TE DIZAJNIT SI PHOTOSHOP,INDESIGN,CINEMA 4D ETJ.
* TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION
* KNDIDATET KAN MUNDESI TE DEREGOJN cv-t ne Email:[email protected] OSE TE APLIKOJN DIREKT NE ZYRET TONA.
Adresa: Rr.Nene Tereza ne Fushe Kosove
Info: 038 535 018/Ext: 112. Mob: 049 937 846