Ofroj pune / ndihmese kuzhinjere
2250

Përmbajtja

Restaurant Universal ofron pune per nje punëtore ndihmëse kuzhiniere.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Përvojë pune
- Fleksibil në orarin e punës
- Angazhim i plotë
- Preferohet mosha 25-35 vjeçare

Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.