Ofroj pune
2948

Përmbajtja

Restoran Antika ofron pune per 2 kamriere/femra dhe 2 kamarire/meshkuj, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Gursel e Bajram Sulejmani ne Ferizaj.