Ofroj pune
1188

Përmbajtja

Bextro Caffee ofron pune per dy kamarier ose shankist, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shume informat na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa rruga Agim Ramadani afer Fakultetit Teknik ne Prishtine.