Ofroj pune
2180

Përmbajtja

Team Connect Kosova ofron pune per punetor:
Kush dëshiron të ndërtojë biznesin e tij  dhe të punojë në Network Marketing ku kanë një fitim të jashtzakonshëm, aksione në kompani  dhe mundësi të pafundme të zhvillimit të biznesit në shumë drejtime, ju lutem lajmëroheni në emailin: [email protected] ose në numrin +383 49 810 936
Kushtet:
Të jenë të përgjegjshëm në punë,
Të jenë mendje hapur,
Të jenë të gatshëm me i mësu , dhe me i përvetësu aftësitë në network marketing
Dërgoni cv-in ose të dhënat tuaja në email adresën: [email protected] ose në numrin kontaktues: +383 49 810 936
Afati i skadimit: 30 ditë nga publikimi
Adresa rruga Dardani lagjja Apollonia ne Fushe Kosove