Shes 5 ari truall / Prishtine
1105

Përmbajtja

Shes 5 ari truall lagjja Kolovica e re ne Prishtine. Trualli gjindet në mes të dy rrugëve të asfaltuar, Ulqini dhe Lezha, trualli ka pamje mbi tërë lagjen e me tej, trualli posedon infrastrukturë të plotë dhe dokumentacion të rregullt, çmimi 15.000€ / ari.