Ofroj pune
1037

Përmbajtja

Restaurant N'Odë & Hamari ofron pune per nje kamarier, orari i punes sipas marrveshjes, pagesa 300€+ ushqimi dhe udhetimi, per me shume informata na konatktoni ne numer telfoni, Adresa rruga ne Llukar Prishtine