Shes Sony Playstation 4
980

Përmbajtja

Shes Sony Playstation 4 ne gjendje shum te mire, ka kabllon origjinale, kabllo hdmi, dhe nje kontroller prodhim origjinal per sony 4. Sony eshte i ardhur nga Gjermania, çmimi sipas marrveshjes.