Ofroj pune
1314

Përmbajtja

Frizer BESI ofron pune per peuntore/frizere me pervoj pune per grim, thoj, qerrpik njohurit tjera te mirseardhne, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, banimi i sigurum ne rast nevoje, per me shume informata na kontaktoni ne numer telefoni, Adrresa lagjja Ulpian ne Prishtine.