Shes 55 ari truall ne Magjistralen Prishtinë-Ferizaj
734

Përmbajtja

Shes 55 ari truall ne Magjistralen Prishtinë-Ferizaj ne zonen kadastrale Lipjan perkatesisht fshatin Babush i Muhaxherve. Toka ka dalje ne magjistralen Prishtinë-Ferizaj rruga kryesore, me gjithë infrastrukturen e nevojshme te instaluar, po ashtu ka rruge edhe ne fund te parceles në rruge te fshatit, parcela është pothuajse e mbushur ne tersi me dhe, si dhe në afersi me daljen e autostrades, parcela mund të shfrytzohet per ndertim shtepie si dhe shume lloje te afarizmit. Toka posedon te gjithë dokumentacionin në rregull. Çmimi 5.750€/per ari.