Shes 9+9 ari truall / Prishtine
188

Përmbajtja

Shes 9+9 ari truall lagjja Hajvali ne Prishtine. Trualli posedon infrastruktur te plot dhe eshte ne nje vend shum te pershtatshem per ndertime te banimi ose ndonje veprimtari biznesi, çmimi sipas marrveshjes. info: +383 48 694 866