KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / shitëse

Dërguesi i shpalljes

Salloni i nuseris "Linda" ofron punë për një shitëse me përvojë pune, orari dhe paga sipasë marveshjës. Adresa: rruga UÇK Prishtinë (te kumuna e vjetër)

Ofrojm pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni "donjet & aida" ofron pune per nje puntore per floke dhe nje puntore per thonje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. UÇK-s Te qafa ne Prishtine

Shes Mercedes 190D

Dërguesi i shpalljes

Shes Mercedes 190D, viti i prodhimit 1989, ngjyra e kuqe, 4 shpejtesi, vetura eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi 1.300€

Kerkoj pune

Donjeta

Kerkoj pune ne administrate. kam prevoj pune 8 vjeqare ne administrate gjegjesishte ne Prokurim ku kam punuar ne kompani ndertimore, kam te kryer disa trajnime nder to eshte edhe trajnimi i prokurimit elektronik si kam...

Shes pellumbat

Dërguesi i shpalljes

Shes pellumbat jane raca te ndryshe gjithsej jane 31 cope, pellumbat jane shum te mire dhe te bukur (hjeshum), çmimi 3€ copa.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si shofer podeoj patent shofer te ketegorive B, C1, C, D1, D.