Shes 2 hektar toke / Prapashtice-Prishtine
3816

Përmbajtja

Shes 2 hektar toke ne fshatine Prapashtic Komuna e Prishtines toka eshte ne nje vend shume te pershtshem
per shume lloj veprimatri dhe ka te mbjellura "trupa te kumbullave". Çmimi 450€ per ari ose bej nderrim me ndonje vetur, shtepi ose banes ne Fushe Kosove.