TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Auto Llaker "ARI" ofron pune

Dërguesi i shpalljes

Auto Llaker "Ari" ofron pune per punetor me pervoj pune, orari i punes nga ora 08:00h - 17:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Nene Tereza ne Fushe Kosove. 049250516.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Niki's Pizza" oforn pune per kamarier-shank me pervoj pune, orari i punes nga ora 15:00h -23:00h e Diela pushim, mosha e preferuar 20-25 vjeç, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Perball konvikteve lagjja Ulpian ne Prishtine.

Shes shtepin+objektin 1350m2 / Prishtine

Kema

Shes shtepin+objektin 1350m2 Rr. Mbretresha Teut lagjja Tokbashqe ne Prishtine. Objektet: Hapsira afariste ka 1000m2 në dy etazhe me nga 500m2 ndersa shtepia ka 350m2 250m2 përdhesa dhe kati i shtëpisë ndersa 100m2 bodrumi dhe...

Shes 1.54 hektar toke/ Izniq - Deçan

Dërguesi i shpalljes

Shes 1.54 hektar toke te Livadhet e Gata - Zallina fshati Izniq komuna e Deçanit toka ndodhet ne nje vend te pershtashem per veprimtari te ndryshme. Me dokumentacion te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes