Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Villa Green" ofron pune per nje pastrues (M) per dhoma te motelit, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Bresje - Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune sapo kam perfunduar fakultetin e gjuhes Angleze dhe jam e interesuar per pune. Jam shume komunikative dhe e motivuar per te dhene me te miren nga vetja.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si banakier(shankist) jame profesionist kam pervoj pune 10 vjeçare.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e dy femive mosha 8 vjeçare dhe 6 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruges per Matiqan Rr. Manastir ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Lounge Bar " KIANO " Pizzera ofron pune per nje kamariere (f) orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Rr.Xhemajl Mustafa nr.30 / Fushë Kosovë

Ofroj pune për gazetar / praktikant

Politikapress

Agjencia e lajmeve “Politikapress.com” shpall konkurs për të angazhuar një gazetar-redaktor/e dhe dy gazetar/e – praktikant/e. Formularët për aplikim mund të merren përmes e-mail adresës sonë [email protected] Aplikacionet e plotësuara së bashku me CV-në, referencat...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per nje Agjent/e i/e shitjes ne teren. - Kualifikimet * Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi) * Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu...

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljes

Restorant "the continental" ofron pune per nje kamarier dhe nje banakier, orari i punes dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Aktash ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kujdestsre e femive ose mirmbjtese e banesave apo shtepive ne Prishtine, kame pervoj pune. Nr kontaktues: 044150577 & 044343241