Ofroj punë

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Marco Polo's kerkon një kuzhinjer-e për gjys orari nga ora 19:00h - 23:00h. Pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Dardani, SU 1/6 ne Pristine

Ofroj pune shites / Ambulantiv

Dërguesi i shpalljes

"Ballkan Group" ofron pune per nje shites/e ambulantiv ne teritorin e Kosoves, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Ne magjistralen te udhe kryqi Lipjan - Gadime

Ofroj pune / kamarier-e

Dërguesi i shpalljes

Caffe bar "Leo's" ofron pune per kamarier/e me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: te rrethi ne Fushe Kosove

Ofroj pune / Tirane

Dërguesi i shpalljes

Qendra e Estetikes "M & S" ofron pune dhe bashkepunim. Kerkojm punetore per fizioterapiste me eksperience. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Te Komuna e Parisit ne Tiran.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Bar "ada" ofron pune per 2 kamarera dhe 1 shankiste, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Lidhja e Prizrenit pn ne Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si recepcionist me perovoj pune , kamarier ose ne ndojë market.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Eurodoor sh.p.k. Shpall konkurs pune per punetor prej moshes 18-35 vjeçare, duhet te ken sadopak njohuri rreth punes se montimit te dyerve ose e fundit te ket provoj ne mjeshtri. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant "Center" Shpall Konkurs pune per nje picamena te kualifikuar sepaku perovoj pune 3 vjeçare, te ken perkushtim ne pune, respektimi i orarit te punes, orari sipas marrveshjes. Pagesa 450€ me mundesi te ngritjes se...