Ofroj pune / ndihmse ne punet e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/femer si ndihmse ne punet e shtepis, orari i punes eshte nga ora 13:30h deri ne ora 20:00h, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarta per me shume informacione te kontaktojne ne numer...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kujdestare e femive, perkujdejen e te moshuarev ose ndihmse ne punet e shtepis/baneses, mundesisht orari te jet nga ora 08:00h / 16:00h, ne Fushe Kosove ose Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mirmbajtese e banesave ose shtepive mas ores 16:00h ne Prishtine.

Ofroj pune / shites

Akoma

Akoma - Kerkojme puntorë dhe puntore / SHITES • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme, • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët, • Të ketë aftësi për të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restorant N'ODE oforn pune per nje KAMARIER/KAMARIERE, kushtet e punes jane te mira, orari i punes sipas marrveshjes, pagesa 450€+ushqimi, e Diele dite pushim, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne...

Ofroj pune / Custodian

Dërguesi i shpalljes

PËR: Të gjithë të interesuarit NGA: Zyra e Burimeve Njerëzore TITULLI I POZITËS: Custodian - SHPALLJE GRADA DHE PAGA: FSN-1; € 10,417 POZITAT: 1 KUSH MUND TË APLIKOJË: Të gjithë kandidatët e interesuar/të gjitha burimet...

Ofroj pune / mirmbajtese

Dërguesi i shpalljes

Restaurant DelPosto ofron pune per MIRMBAJTESE, orari i punes eshte 8 ore pune, kushtet e punes jane te mira, pagesa sipas marrveshjes, personat e interesuar per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer...

Ofroj pune / ndihmes-e kuzhine

Dërguesi i shpalljes

Restaurant DelPosto ofron pune per NDIHMES/e kuzhine me pervoj pune, orari i punes eshte 8 ore pune, kushtet e punes jane te mira, pagesa sipas marrveshjes, personat e interesuar per me shum informacione rreth punes...

Ofroj pune / Picamen

Dërguesi i shpalljes

Restaurant DelPosto ofron pune per PICAMEN me pervoj pune, orari i punes eshte 8 ore pune, kushtet e punes jane te mira, pagesa sipas marrveshjes, personat e interesuar per me shum informacione rreth punes te...

Ofroj pune / Agjent i shitjes

Dërguesi i shpalljes

Exin shpk (distributor për Bubchen, Baby Nova, Huggies etj) shpallë konkurs pune për Agjent/e i/e Shitjes Përgjegjësitë kryesore: • Hulumtimin e tregut; • Prezentimin e produkteve; • Zgjerimin e rrjetit të klientëve; • Identifikimin e...